TVS-Tennis - vuodesta 1928

TVS säilytti liigapaikkansa miesten Tennisliigassa

Eilinen oli upea päivä miesten Tennisliigassa Espoossa!

Miesten Tennisliigassa Freedom Fund Arenalla saatiin eilen nauttia varsinaisesta harvinaisuudesta, kun Jarkko Nieminen astui kentälle osana TVS:n joukkuetta.
Kaksi vuotta sitten lopettanut Nieminen oli mielissään siitä, että pystyi auttamaan kasvattiseuraansa säilyttämään liigapaikan.
TVS voitti GT:n 4-0 ja näin ollen liigapaikka varmistui. Toisaalta play-offseihin ei ole mahdollisuutta lauantain tappion jälkeen Sata-Tennikselle.

"Jarkko pelasi uskomattoman hyvin eikä antanut Kapakselle (ATP 653) mahdollisuuksia. Peli oli tasainen ensimmäisen erän 3-3 tilanteeseen asti,
jonka jälkeen Kapas alkoi tehdä enemmän virheitä. Leevi Säätelä ja Mikael Anttinen hoitivat ottelunsa rutiinilla.
Nelinpeli oli tosi jännittävä. Jarkolla ja Leevillä oli paikka katkaista peli toisessa erässä mutta vastustajat pelasivat hyvin ja veivät pelin 3. erään.
Tie-break oli tasainen ja hallissa oli hyvä tunnelma. Muutama hieno piste ja Jarkon upeat palautukset ratkaisivat sen.
Katsojia oli paikan päällä mukavat 150."
Näin sunnuntaista Tennisliigapäivää kommentoi joukkueenjohtaja Tero Löytänä.

– Olen iloinen että pystyin auttamaan ja pääsin näkemään vanhoja tuttuja, siinä kaksi syytä joiden takia olin tänään mukana. Rakastan lajia edelleen, mutta enää ei ole oloa, että haluaisin pelata otteluita otteluiden takia. Totta kai kun astun kentälle niin yritän voittaa, ja nautin kyllä edelleen pallon lyömisestä, mutta en koe tarvetta osallistua virallisiin matseihin, Nieminen sanoi. 

Nieminen osallistui sunnuntaina voitokkaasti sekä kaksin- että nelinpeliin. Nelinpelissä Niemisen parina pelasi Leevi Sätelä. Liiganousija TVS vei voiton Grani Tenniksestä 4-0. 

– Nelinpelissä saatiin ihan mukavasti draamaa loppuun. Emme saaneet ottelupalloa ja vastustajat pelasivat todella hyvin, joten mentiin sitten vähän pidemmällä kaavalla, Nieminen kertoi.

 Katso sarjatilanne tästä 

Uutiskategoria: 
Back to Top