TVS-Tennis - vuodesta 1928

Senioritoiminta 2017

TVS-Tenniksen Senioritoimintaa 2017

TVS-Tennis järjestää seniorijäsenille monipuolista tennistoimintaa vuoden varrella. Seuraa TVS:n verkko- ja Facebook-sivuja sekä Jarkko Nieminen Areenan ilmoitustaulua.

Seniorien kesäkauden ”tiistaitennis” jatkuu urheilupuistossa kello 18.00 kesäkuun alusta alkaen yhteistyössä ÅLK:n kanssa.
Elokuulle suunnitellaan naisten ja miesten yhteistä senioritapahtumaa.

Perinteinen pelimuoto sisäkaudella on niin sanottu ”sunnuntaitennis”. Siinä naiset ja miehet pelaavat nelinpeliä puolentoista tunnin vuoroina sunnuntaisin kello 17.00 tai 18.30.
Pelivuoro on keskimäärin joka toinen sunnuntai. Syksyä ja kevättä varten laaditaan erikseen pelilista, jossa peliparit vaihtelevat. Pelaajat ovat eri-ikäisiä ja taitotasoltaan vaihtelevia.
Näin itse kullekin tulee monipuolista nelinpelikokemusta. Pisteet lasketaan pelin aikana, mutta kilpailu ei ole kovin vakavaa.

Syksyn pelilista laaditaan elokuun lopulla. Lisää pelaajia mahtuu mukaan. Entiset ovat mukana, jos eivät muuta ilmoita.
Ilmoita nimesi, puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi elokuun puoliväliin mennessä Veijo Virtaselle, 040 763 5985 tai veijo.wirtanen@gmail.com

Toinen pelimuoto, niin sanottu ”lohkotennis”, on Jarkko Nieminen Areenan hallisarja. Siinä pelataan sisäkaudella kaksinpeliä tunnin aikapelinä.
Pelaajat jaetaan noin seitsemän hengen lohkoihin taitotason mukaan. Itse kullekin tulee siis noin kuusi ottelua syksyllä ja saman verran keväällä.
Lohkojen parhaat nousevat ylempään lohkoon ja viimeiset vastaavasti alempaan lohkoon. Pelaajat sopivat peliajan keskenään ja varaavat tunnin Jarkko Nieminen Areenalta.
Tässäkin ideana on, että pelaajat ovat keskenään eri-ikäisiä, mutta kussakin lohkossa taidoiltaan melko tasaisia.

Lohkopeleihin mahtuu mukaan rajattomasti uusia pelaajia!

Ilmoita nimesi, puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi Kari Niemiselle,
040 525 3603 tai kari.olavi.nieminen@gmail.com elokuun puoliväliin mennessä.
 
Jäsenyydestä ja kaikesta seuran toiminnasta voit kysyä toiminnanjohtaja
Kimmo Hurmeelta, 040 520 6666 tai kimmo.hurme@tvstennis.fi  

Tarkkoja kesälyöntejä toivottaen!

TVS-Tennis Ry         
Seniorijaosto           
Kari Nieminen

 

Uutiskategoria: 
Back to Top